Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ir
irmavanschaar - 25-11-2010 13:47:32
Huishouden & Energie

Wijwillenzon

Bedankt voor je snelle reactie, je tips en voor het sturen van de link naar de reacties in trouw.

na het lezen van de reacties concludeer ik dat er niet echt iets in staat over goede of slechte kwaliteit van de panelen of dat er personen reageren die er ervaring mee hebben. ik ben op zoek naar feiten en niet naar meningen. volgens de informatie voldoen de panelen aan de iso-norm, dus dat zou in principe goed moeten zitten. bovendien zouden de panelen worden geleverd door gerenommeerde beursgenoteerde bedrijven. nu besef ik ook wel dat dat niet alles zegt, daarom ben ik op zoek naar mensen die hiervan wellicht iets meer weten. misschien hebben er al mensen producten of wellicht al zonnepanelen hebben afgenomen via de bedrijven sunchine ltd., ldk of ceeg (de bedrijven die worden genoemd).

ik ben op zoek naar ervaringsdeskundigen om te voorkomen dat ik verkeerde beslissingen neem of dat een in potentie goed initiatief wordt afgebrand terwijl we toch naar oplossingen moeten zoeken nu het rijk ons voor wat betreft duurzame oplossingen in de steek laat. hetzelfde rijk overigens dat wel ruim 7 miljard steekt in opwekking van 'vuile' energie. zie hiervoor de site van urgenda alsmede de site van groenlinks over dit onderwerp, fossielschandaal.groenlinks.nl.
dus, ervaringsdeskundigen, laat van je horen!