Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jank - 26-11-2010 14:02:54
Elektronica & TV

Plasma, lcd of led

Wat ook relevant is bij de aanschaf van een nieuwe tv, kijkt u nog analoog of met een digitaal kastje? en heeft u een hd abonnement of kijkt u digitaal sd, standard definition? in winkels draaien veel tv's op een hd signaal, eenmaal thuis gekomen, kan de kwaliteit tegenvallen, indien uzelf geen hd abonnement heeft.
het beeld van een nieuwe tv is met digitaal signaal beter dan analoog, is mijn ervaring. terwijl dat met mijn oude tv met crt scherm juist ongekeerd was.
wat betreft de aanschaf van een led tv, er zijn 2 types, die waar de leds langs de rand zijn geplaatst en die waar de leds centraal zijn geplaatst. laatstgenoemde zou de voorkeur verdienen, omdat het andere systeem, leds langs de rand ook een lichte rand langs het beeldscherm kan veroorzaken.

eventueel kunt u in uw keuze meenemen het gebruik van de dvd speler, als u die heeft.
zelf ben ik in het bezit van een samsung lcd scherm, maar ik vind het beeld, zowel van de dvd speler, alswel van mijn digitale kastje via de scart slecht. veel clouding, vegen van donkere beelden, donker haar. gisteren op een exact zelfde toestel geprobeerd, met dezelfde neghatieve bijverschijnselen.
het aantal hz schijnt bij lcd tv's niet mee te wegen, verkooppraat.

als ik nu voor een nieuwe tv moet kiezen, dan kies ik een panasonic. en vanwege het weerspiegelen geen plasma. al geeft deze wel heel mooi beeld.