Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 26-11-2010 19:17:08
Elektronica & TV

Weegschaal van soehnle in de war van telefoon en magnetron

Dat hier een probleem van gemaakt wordt is niet terecht en het getuigt van grote welwillendheid en service van de leverancier dat ze een ander apparaat hebben gestuurd, aangezien het oorspronkelijke apparaat gewoon voldeed aan de beschrijving, n.l. dat deze gevoelig is voor genoemde straling. dat was bekend van te voren en daar kun je als klant dan ook geen punt van maken, dan moet je maar een ander apparaat kiezen die die eigenschappen niet heeft.

niemand heeft een magnetron voor lange tijd achtereen in geschakeld. het is toch een hele kleine moeite om de magnetron even te pauzeren als je per se op dat ogenblik iets moet afwegen. een gsm hoeft ook niet naast de weegschaal te liggen terwijl je kookt/bakt.

gefeliciteerd met de nieuwe weegschaal, maar volgende keer niet gaan klagen als er aan het product niks mankeert gezien de beschrijving.