Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 27-11-2010 11:50:47
Elektronica & TV

Plasma, lcd of led

Een aanschaf van een tv is vooral gevoelsmatig, bij aankooptesten wordt niet alleen kwaliteit maar ook prijsverhouding meegenomen. kan dus zijn dat een relatief slecht product door de lage aankoopprijs hoog eindigt. op sites van winkels bijv its en modern worden veel tv's aangeboden en kun je specificatie's vergelijken. in de winkel wordt je vaak weinig wijzer want die hangen de duurste randapparatuur aan het toestel, hd tv en blue ray spelers. vaak wordt ook een tv aangeprezen waar voor de winkelier de hoogste marge zit. bij de aanschaf van mijn eerste lcd tv heb ik eerst een lijstje gemaakt met daar op mijn wensen, 32 inch, mat scherm, 100hertz en full hd/ hd ready. plasma heb ik buiten beschouwing gelaten omdat plasma meer geschikt is voor grote formaten maar ook om de kans op dode pixels. uiteindelijk ben ik uitgekomen op zelfde merk van mijn oude tv omdat die betrouwbaar is en een mooi beeld gaf/geeft.
verder moet je er rekening mee houden dat analoog tv kijken ondergeschikt is geworden, het kan wel maar de beste prestaties komen toch van de randapparatuur.