Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aj
ajphone - 29-11-2010 13:37:08
Computers & Telefonie

Wijzigingen voorwaarden vodafone

[quote=stacey schreef op maandag 29 nov 2010, 13:04]

kan ik op de één of andere manier nog:

1. aanspraak maken op de voorwaarden geldend op 1 september en/of

-> nee, contract/ingangsdatum en de bijbehorende voorwaarden gelden.


bij de bestelling zit dus ook de overeenkomst / contract met vodafone die ik op 1 september heb ondertekend.

[quote=stacey schreef op maandag 29 nov 2010, 13:04]
je besteld 1 september, dan is het niet alemaal in een keer geregeld natuurlijk en nummerporting kost tijd, minimaal een week en pas daarna gaat je abo+voorwaarden in.
dus kon het ook nooit eerder dan 6 september ingaan/gaan gelden...........
had je dan ook kunnen weten als je info over nummerpotering had doorgenomen.........

overigens ook niet gezegd dat je het nog voor de oude voorwaarden had kunnen afsluiten/gebruiken, voorwaarden kunnen ook tijdens je abo wijzigen, alleen zou je dan recht tot kostenloos ontbinden hebben gehad als prijzen stegen

ik heb phoneshop eerst gebeld met de vraag hoe het zat met de datum 6 september. phoneshop gaf toen aan dat het niet mogelijk zou zijn dat de nieuwe voorwaarden zouden gelden, immers die waren nog niet bekend.

[quote=stacey schreef op maandag 29 nov 2010, 13:07]het was je overigens ook wel al bekend dat de voorwaarden per 6 september gingen wijzigen.......

eens, maar ik wist niet wat er precies ging veranderen. bijvoorbeeld de exacte hoogte van de datalimiet was mij niet bekend.