Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aj
ajphone - 29-11-2010 20:49:00
Computers & Telefonie

Wijzigingen voorwaarden vodafone

[quote=croga schreef op maandag 29 nov 2010, 16:57]ajphone; ik zou het probleem nog eens bij phoneshop.nl aankaarten. je hebt tenslotte met hen een overeenkomst gesloten; zij zouden je een telefoon en aansluiting verzorgen tegen bepaalde voorwaarden. dat hebben ze niet gedaan. je moet phoneshop.nl de mogelijkheid geven alsnog de overeenkomst na te komen (maar dat kunnen ze niet, tenzij vodafone mee wil werken). doen ze dat niet dan ontbindt je het contract.

de verhalen over nummerportering en het later ingaan van het contract zijn allemaal leuk maar in dit geval is het allerbelangrijkst dat ajphone een contract getekend heeft met bepaalde voorwaarden. alleen die voorwaarden kunnen van toepassing zijn. als de voorwaarden veranderen sta je volledig in je recht om met onmiddelijke ingang op te zeggen.

ik heb inmiddels weer gereageerd naar phoneshop dat ik toch echt voor andere voorwaarden heb getekend. ik wacht de reactie af, maar het dreigt en welles nietes te worden vrees ik.