Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrikbos
hendrikbos - 01-12-2010 15:36:35
Geldzaken & Recht

Kan het recht op de erfenis vervallen?

Beste mensen,

ik dank jullie allereerst voor de reactie(s) op mijn vraag.

om privé redenen wil ik mij hier niet veel meer kwijt, dan dat er inderdaad een grote afstand is (onstaan) tussen ouders en kind.
mijn ouders hadden altzheimer (zoals ik later vernomen heb) en hun financiële belangen werden behartigd door een nicht. deze heeft de notaris informatie gegeven over de grootte van de banktegoeden. en met aanzienlijk bedoel ik ±€20.000,- (als mijn erfdeel).
met hun overlijden en deze erfenis kwestie, wordt ik herinnerd aan zaken die ik het liefst vergeten wil. ben mij ook nog steeds niet zeker of ik dat geld wel wil, enz...
normaal gesproken springt een mens een gat in de lucht van blijdschap bij het bericht van een erfenis, maar mij is die blijdschap daarover zeer vertroebeld.

nogmaals mijn dank voor jullie reactie.

met vriendelijke groet.
hendrik bos