Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pd
pdldave - 02-12-2010 12:59:17
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met mediuscard?

@denianw


aangezien jij een blog bijhoud waar o.a over mediuscard wordt geschreven en waarover je hier een bericht hebt gepost met een link naar jou ga ik hier een kopie van mijn bericht op jou blog neerzetten, dit omdat je mijn bericht gaat screenen en ik ben bang dat je die van mij niet gaat plaatsen, dus ik doe het hier dan ook maar om er zeker van te zijn. je noemt jezelf op je eigen blog admin dus mijn bericht was daarmee ook aan jou bedoeld:

"@ admin,

jij kan het allemaal leuk vertellen, je bent hoe dan ook een affiliate van medius, als ik op deze site de link aanclick van medius staat er een referentie bij, en dat is niet omdat jij alleen een blog bijhoudt. in eerste instantie begint het allemaal positief maar hoe meer reactie’s er komen hoe negatiever het wordt. een aantal vragen beantwoord je ook, zogezegd via de helpdesk van medius maar de meeste vragen blijven onbeantwoord. zo zijn er vragen of de kaart in bepaalde landen te gebruiken is, usa. oostblok etc etc, gewoon geen antwoord want dat zou negatief kunnen zijn, namelijk …..de kaart wordt helemaal niet geaccepteerd. dan komt iemand met de vergelijking tussen de kaart van moneybookers en de vreselijke kaart van medius, daarop zeg jij dat die vergelijking niet opgaat…….ronduit belachelijke reactie!!! de kaart van moneybookers is vele malen goedkoper, moneybookers is een bekend bedrijf waar je online betalingen mee kan verrichten en ontvangen en je kaart is te koppelen aan je online rekening. maar laten we het eens over de kosten hebben, medius…….ze claimen 39,90 aan kosten in rekening te brengen, goed lezen mensen want ze nemen ook 39,90 aan verzendkosten en het maken van de kaart in rekening. dus je hebt nog niets gedaan met de kaart en je bent al bijna 80 euro lichter, dan de onzekerheid….werkt het wel of werkt het niet??? ik heb de mediuscard en ben die 80 euro kwijt, dat is ook alles wat zde ooit aan mij gaan verdienen. dus admin, gewoon doorgaan met je positieve instelling en mensen hier in de waan laten dat jij er niets aan verdiend, het is en waardeloze kaart, nul extra meerwaarde, slechte tot zeer slechte klantenservice en een afdeling die “zwevend” geld beheert en van de rente elke dag het eten laat bezorgen.

mensen……denk goed na wat je doet……80 euro betalen voor een hoop onzin en ergenis is niet wat je wil…je in de luren laten leggen kun je ook wel door gewoon in sinterklaas te blijven geloven, maar dit bedrijf is zeer zeker sinterklaas niet."