Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 03-12-2010 09:10:39
Voeding & Gezondheid

Alarmpoorje van de winkel

Wel wat laat maar bedankt voor de ongevraagde les schoolmeester.nog een les voor jouw ,iedereen mag hier schrijven wat ie wil.wat een geneuzel =vliegenderob schreef op vrijdag 3 dec 2010, 05:01: en nogmaals, @wong zit er heel dichtbij, @ deinert zit er met beide veronderstellingen helemaal naast, reageer toch niet als je er helemaal geen verstand van hebt, zeker niet met "ik denk dat". @ftm heeft de klok horen luiden maar.....@opabertje, half goed, @deinert, u bent technisch maar heeft er niet aan gedacht dat een heup weleens eveneens een (hogere) afgestemde kring kan zijn, door het omringende en galvanisch kontaktmakende vocht gaat de resonantie ft sterk omlaag en komt in de buurt van de detector.
als de "sleutel" van de heup overeenkomt met de "sleutel" van het ingenaaide alarm heeft het herprogrammeren van de computer (lees microprocessor, die er meestal niet eens inzit) dus geen enkele zin want beide "sleutels" zijn gelijk! @ nbw, er is geen enkel poortje dat op alleen magnetisme werkt, is technisch en practisch, onmogelijk. (hoe groot zou een magneet moeten zijn om op één meter nog iets te activeren? geen enkele radio of gsm of i-pod of walkman komt er dan meer door zonder vals alarm, daar zitten allemaal luidsprekers met magneten in!