Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

adrie2
adrie2 - 03-12-2010 15:00:19
Geldzaken & Recht

8% gekort worden op de aow toeslag?

"[...] de pvv ontziet de burger, maar snijdt in de overheid. dat staat in ons verkiezingsprogramma ‘de agenda van hoop en optimisme’. [...] wij leggen de rekening niet bij de burger. [...] geen verhoging van het eigen risico in de zorg en de aowleeftijd blijft op 65 jaar.[...]de pvv kiest bij uitstek voor de mensen die het niet cadeau krijgen. wij kiezen voor een veilig en sociaal nederland. voor een financieel-economisch robuust nederland en voor een goede zorg voor onze ouderen.[...]en vooral: de aow blijft op 65 jaar, geen dag later [...] de partij voor de vrijheid vecht keihard voor behoud van de aow op 65 jaar. voor de pvv is de handhaving van deze oudedagsvoorziening het enige breekpunt bij de formatie van een kabinet [...]"

om te weten wat ze bij pvv werkelijk willen moet ze niet luisteren naar wat ze zeggen, maar kijken naar wat ze doen .....[stemgedrag in de 2e kamer]!