Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
leonmols - 03-12-2010 16:22:32
Computers & Telefonie

Downloden

[quote=mostertpot schreef op vrijdag 3 dec 2010, 15:56]
voor diegenen die het diefstal noemen: met een collectie van ruim 4000 dvd en cd titels meen ik mijn portie wel te hebben bijgedragen. ik ben gaan downloaden omdat ik het zat was steeds via lege dvd's en cd's rechten te moeten betalen, omdat ik 'mogelijk' wel zou kopiƫren. ik gebruikte die slechts om foto- en andere eigen bestanden op te zetten. nog even en we mogen ook rechten gaan betalen voor onze harde schijven. oeps, hopelijk leest de buma stemra dit idee niet.
nog een reden waarom ik download zijn namelijk die vervelende spotjes op elke dvd's; dat downloaden diefstal zou zijn. met downloaden heb ik die gelukkig niet meer.

ik ben het wel met je eens. ik ben ook zo'n gek die heel veel dvds en cds gekocht heeft (en zelf nog flink wat vinyl). ook ik haat het wanneer ik die domme brein filmpjes moet kijken op de door mij gekochte dvd.

en wat buma stemra betreft: als ze het zouden kunnen regelen, dan zouden ze nog een heffing op een scheet willen heffen (kun je ook samplen en in een nummer gebruiken).

maar toch koop ik nog gewoon muziek bij itunes, of andere plaatsen. noem mij maar gek dan, of hypocriet (wat iemand deed) of wat dan ook.