Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 04-12-2010 12:11:41
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

@ invalide: meen je dat nou ècht? dat is nou precies waar big brother je hebben wil: pinnen, pinnen en nog eens pinnen (en internetbankieren natuurlijk): kunnen ze lekker zien wat je doet en koopt, met wie en waar. let maar op: als de euro straks in elkaar dondert krijgen we misschien de gulden terug (met weer 10 of 20% te weinig natuurlijk!) maar er komt dan geen contant geld meer: dan gaat alles met pin en overboeken. dan ben je dus gefopt, want dan kun je niets meer informeel doen, zelfs je simpele aankoopje via marktplaats moet dan via de bank. als er nou één instituut is (behalve het kabinet dan) dat ik niet meer vertrouw dan is het het bankwezen. die hebben bewezen onbetrouwbaar te zijn, want die zijn ook in 2004 weer met dat pesterige afronden gekomen. ik doe het nog steeds zo: voldoende contant geld op zak, naar beneden afgerond: contant betalen! naar boven afgerond: pinnen die hap! dat loopt aardig in de centen en ik kan niet wachten om weer over de grens te zijn, daar wordt normaal afgerekend.

onlang kreeg ik een pakje uit het buitenland via tnt. invoerrechten en btw 51,04. die pummel weigerde mijn gepaste betaling van 51,04 aan te pakken. volgens mij is dat in strijd met de wet. daverende ruzie in het portiek, uiteindelijk toch maar 5 cent gegeven, want anders had ik er weer voor naar het postkantoor (bestaan die nog???) gemoeten! dus tnt krijgt van mijn de koude douche, maar dat is een ander programma!