Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-12-2010 18:53:38
Voeding & Gezondheid

Is dit ragout???

Wie het produceert is niet eens belangrijk. waar het om gaat is of de supermarkt het product qua kwaliteit en inhoud accepteert voor die inkoopsprijs om het te willen verkopen.

deze producent maakt nog veel meer merken ragout en andere etenswaren, zoals zeer waarschijnlijk kroketten/bitterballen (wat grotendeels hetzelfde bereidingsproces heeft). hoogstwaarschijnlijk ook a-merken. alleen willen a-merken niet aan de buitenwereld laten weten dat b-merken uit dezelfde fabriek komen.

a en b-merken worden daarom onder een verschillende productienaam op de markt gezet.

de code op de onderzijde heeft alles te maken met de productie. mocht er wat niet goed gegaan zijn, dan is te achterhalen wanneer het geproduceerd is en welke producten waar zijn geleverd, zodat die uit de schappen gehaald of teruggeroepen kunnen worden.

wil je ze een brief sturen dat het niet te vreten is?

vladja