Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jcn 1987
jcn 1987 - 05-12-2010 01:40:33
Computers & Telefonie

Hotmail stuurt spookmailtjes namens mij

[quote=edwardus schreef op zaterdag 4 dec 2010, 20:27]/met alle respect, facebook heeft niets met het spam-probleem te maken.



ben ik niet helemaal mee eens,
want zodra je je daar heb geregistreerd vragen ze idd (te vaak) of ze jouw vrienden mogen uitnodigen en blablabla.

maar dat doet niet alleen facebook maar hyves en heel veel andere doen dat ook!
en vaak op een wat sneaky manier waardoor veel mensen het nog geen eens in de gaten hebben dat dat staat aangevinkt of iets dergelijks.

ik heb toen ook naar een oplossing gezocht hiervoor en wat ik uiteindelijk heb gedaan is een melding van misbruik of een bad review gestuurd naar microsoft.
want dat had ik toen gelezen op een forum van microsoft.

op zich krijg ik niet meer zoveel van dat soort berichten maar ik kan ze zo onderscheiden van de rest dus ik verwijder ze altijd meteen zonder dat ze zijn geopend.

maar ik ga de oplossingen die ik tot nu toe heb gelezen in de andere antwoorden ook maar uit proberen want het kan nooit kwaad om je wachtwoord te wijzigen bijvoorbeeld!