Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 05-12-2010 02:33:48
Voeding & Gezondheid

Alarmpoorje van de winkel

@ rob:

goed beschouwd heb je de klok horen luiden......

er zijn verschillende anti diefstal systemen met poortjes, magnetische (permeabiliteit) en rf systemen. ze werken alle met een zender (antenne) en een ontvanger (antenne). de zenders werken op verschillende frequentie, welke afhankelijk is van het gekozen beveiligingssysteem. van vlf tot uhf.
alle werken ze door detectie van een verschil in uitgezonden en ontvangen signaal omdat het uitgezonden signaal door een tag (een op het te beveiligen goed aangebracht onderdeel van de beveiliging) veranderd wordt. op dit veranderde signaal is de ontvanger afgestemd. tags kunnen verschillende vormen en/of eigenschappen hebben.
de beschrijving van de meest gebruikte systemen kun je o.a. vinden op:

http://electronics.howstuffworks.com/gadgets/high-tech-gadgets/anti-shoplifting-device9.htm

gastcolleges geef ik niet en heb ook geen akte mo-nederlands. doch ik vind het wel kinderachtig dat je je voetstuk probeert te verhogen door op taal-, stijl- of tikfouten van anderen, die het goed bedoelen, te gaan hakken.

een ongeschreven wet is dat we op deze site daar niet op reageren zolang de vraag of het antwoord enigszins leesbaar en/of begrijpbaar is. het zou je sieren je daaraan te conformeren.

hardware error man.