Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-12-2010 11:09:37
Voeding & Gezondheid

Is dit ragout???

De producent van deze ragout is zeer waarschijnlijk http://www.struik.com">struik foods.

struik foods b.v. voorthuizen
voorthuizerweg 9
3862 pz nijkerk
nederland
tel +31 342 47 48 48
fax +31 342 47 40 04
e-mail: info@struik.nl

"als een van de grootste private label-producenten van europa produceert struik foods diverse producten die verkocht worden onder het merk van één van haar retailpartners.... struik foods werkt samen met de meest toonaangevende supermarktketens van europa."

het beste is om contact op te nemen met de http://www.ah.nl/klantenservice/">ah klantenservice over dit product omdat dat meer zoden aan de dijk zet, struik maakt private label producten aan de hand van de wensen en eisen van de supermarkt (smaak, kosten etc.).

als een supermarkt maar vaak genoeg hoort dat het niet te eten is, zal men actie gaan ondernemen. voor de producent maakt het niet zoveel uit. hij doet slechts wat van hem verwacht wordt.