Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 06-12-2010 10:39:59
Winkels & Webshops

Losse centen ellende

[quote=akino schreef op maandag 6 dec 2010, 08:23]boosje,

ondanks dat je wél 't eens bent met de stelling "losse centen de wereld uit" knaagt het je, dat tnt geen contant geld van je aanneemt.
is dat dan niet een tegenstrijdige mening?
natuurlijk wordt óók de gulden nooit meer in de wereld terug gebracht, want dat zou ons allen véél meer geld "belasting" kosten, dan wat je nu aan ierland moet betalen. ga dan liever met de stroom mee, ondanks dat ik daar óók geen voorstander van ben en een koude douche, ja, die zou bij dat andere programma wel passen, maar dat hebben meerdere bedrijven nodig, maar tnt niet.
misschien dat jij "zoals andere" een mooi spaarcentje zou kunnen aanleggen voor je losse centen, als het tóch knaagt dat je geen gepast geld kunt uitgeven.

akino


klein misverstand, akino? ik ben het namelijk helemaal niet eens met de stelling 'losse centen de wereld uit', ik wil dat ze blijven en dat ermee gerekend en gewerkt wordt.
voor alle duidelijkheid: ik ben tegen het afronden en vind dit een illegale praktijk. de één- en tweecentmunten zijn wettig betaalmiddel en horen, zeker indien gepast aangeboden, zonder meer geaccepteerd te worden. dat een pakjesbezorger geen losse centen als wisselgeld heeft zou ik me nog kunnen voorstellen, maar dat hij een exact gepast bedrag weigert gaat er bij mij niet in.

bovendien: waarom geeft tnt die mensen geen mobiel pin-apparaat mee, veel veiliger dan contant geld en dan ben je van het gezeur over afronden af: je pint gewoon het exacte bedrag dat op de factuur staat.