Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vladja
vladja - 06-12-2010 15:17:45
Voeding & Gezondheid

Wakker dier

Niet alleen schapen en geiten worden ritueel geslacht, ook koeien. en niet alleen door mohammedanen, maar ook door joden. ze slachten beiden op dezelfde wijze. maar - als je voor roept - even op hun site had gekeken : http://www.wakkerdier.nl/faq.php">kijk bij dieren...

faq

wat doen jullie tegen halal slachten?

dieren hebben recht op een leven met zo min mogelijk pijn en stress. ook tijdens de slacht. wakker dier vindt dat dieren die ritueel worden geslacht, eerst verdoofd moeten worden. maar nog veel belangrijker vinden we dat het leven van de dieren ook voor de slacht goed moet zijn. daarom licht wakker dier ook nederlandse moslims voor over de herkomst van hun vlees en promoot zij biologisch halal vlees. veel moslims zijn er zich niet van bewust dat ook halal vlees 'gewoon' uit de vee-industrie komt.


daar besteden ze dus ook aandacht aan.


waarschijnlijk kan wakker dier dan op meer steun en begrip van de nederlandse bevolking rekenen.

uitspraken doen over wat de nederlandse bevolking vindt of denkt te vinden, moet je aan de nederlandse bevolking overlaten of minstens een heel uitgebreide enquette houden. je moet niet je eigen ideeen en standpunten aan de nederlandse bevolking ophangen. die vinden ieder zelf wel wat ze ervan denken.

deze manier van doen is populistische bullshit!

vladja