Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pieterwillem
pieterwillem - 06-12-2010 17:17:27
Voeding & Gezondheid

Wakker dier

Beste erikoo8,
als eerste zou ik je willen vragen wie dan wel die kenners zijn?
het is echt absurd om te veronderstellen dat en beest stress krijgt van een spuitje. als je een huisdier hebt en er regelmatig mee naar de dierarts gaat weetje dat, als het goed en vakkundig gedaan wordt, het beest absoluut niets merkt.
hoe vakkundig een dier ritueel geslacht wordt, zal er altijd onder lijden. heb je wel eens een mens zien doodbloeden? dat gaat met veel schokken, horten en stoten gepaard. hetzelfde gebeurt bij een dier. heel erg om te zien en erg pijnlijk voor het dier. daarom dat er bepaald is dat het onder verdoving moet gebeuren.
over de manier van slachten kan en mag verschillend gedacht worden, maar laten we te allen tijde het dier met respect behandelen. of het door een klungel of niet gedaan wordt, doodbloeden zonder verdoving is altijd pijnlijk. daarom dat daar onmiddellijk en streng tegen opgestreden moet worden.zonder aanziens des persoons. daarom dat ik meer verwacht van wakker dier en geen praatgroep en meer van die niets zeggende acties.