Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pieterwillem
pieterwillem - 06-12-2010 18:36:07
Voeding & Gezondheid

Wakker dier

Ja natuurlijk vladja, zo gemakkelijk is het. gewoon even googlen. ondanks dat ik je niet ken, weet ik nu al uit jouw antwoorden dat je een zogenoemde geƫmancipeerede vrouw bent. jij komt volledig voor je mening uit en dat is het dan. het meest onbenullige is wel om te stellen dat je dan actie moet gaan voeren. dat geeft al weer dat je nog lang niet door de wol geverfd bent. alleen die kortzichtige denkwijze van iemand die net op deze aardkloot rond huppelt, is al symtomatisch voor jouw gedachte wereld.
ik schuif absoluut niets af op wakker dier, alleen zeg ik dat ik meer daadkracht van die organisatie verwacht. het spijt mij verschrikkelijk maar jij vladja bent niet het type dat echt voor dieren strijdt. toon meer daadkracht en verwijt mij niet dat ik niets doe voor het dier. alleen doe ik het uit ervaring, in mijn eigen tijd en met mijn eigen geld. in onze stad wordt in het slachthuis niet meer ritueel geslacht, daar heb ik samen met anderen voor gezorgd. zonder actie te voeren en zonder wakker dier te informeren. ik wist trouwens niet dat wakker dier zo irritant, eigenwijs en ondeskunig is, tenmiste als ik op de schrijfsels van vladja af moet gaan. misschien dat ik wakker dier daarmee te kort doe, maar dan moeten zij maar een andere woordvoerdster aanstellen. na aanleiding van die berichten die nu te lezen zijn van wakker dier, kan ik onmogelijk achterover gaan leunen. dat zijn bewoordingen die iemand gebruikt die nogal snel op zijn teentjes getrapt is. ook een vorm van onvolwassenheid. als jij vladja nu eens echt actie had ondernomen, in plaats van achter je pc te zitten maauwen, was je eerlijker geweest tegenover de dieren, maar het is nogal koud buiten, nietwaar?