Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-12-2010 12:00:06
Vrije tijd & Tuin

Info over rang1tickets.

Hallo. ik ben sanne, ik werk bij rang1tickets. http://www.rang1tickets.nl"> tickets concerten het afgelopen jaar hebben wij veel gedaan om de transparantie van onze website te vergroten. hierdoor behoren de klachten die wij hebben binnengekregen van onze klanten tot het verleden. wij vermelden sinds ruim een jaar heel duidelijk bij al onze tickets dat het om doorverkochte tickets gaat. ook vermelden wij de kostprijs erbij. het heeft ons wat omzet gekost maar wij zijn erg blij dat wij nu alleen nog maar klanten hebben die goed geinformeerd kiezen om bij ons hun tickets aan te schaffen. hieronder nog even voor iedereen een uitgebruide uitleg over ons bedrijf.

wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het in- en verkopen van toegangsbewijzen. het gaat hierbij voornamelijk (dus niet in alle gevallen) om toegangsbewijzen voor voorstellingen, sportevenementen en concerten die al lange tijd uitverkocht zijn. wij maken het mogelijk om op een later moment toch nog te kunnen beslissen naar een voorstelling te gaan, ook al is deze voorstelling al uitverkocht. uiteraard verkopen wij ook tickets voor concerten en evenementen die nog niet uitverkocht zijn. soms is een concert uitverkocht maar worden er later nog extra tickets vrijgegeven.

op onze website geven wij aan dat ons bedrijf kaarten verkoopt tegen een prijs die gebaseerd is op vraag en aanbod en vaak hoger is dan de inkoopprijs van de toegangsbewijzen. leest u onze beschrijving van onze bedrijfsactiviteiten na op www.rang1tickets.nl.

naast deze tekst die te lezen is op onze homepage is de koper ook nog eens verplicht om onze algemene voorwaarden door te lezen voor de koper de bestelling definitief maakt. in onze algemene voorwaarden leggen wij onder andere uit dat wij de toegangsbewijzen verkopen voor een prijs die dikwijls hoger is dan de inkoopprijs, afhankelijk van vraag en aanbod. bij het plaatsen van uw bestelling heeft u het vakje bij onze algemene voorwaarden aangevinkt en bent u zodoende met onze algemene voorwaarden akkoord gegaan. het is niet mogelijk om een bestelling te doen zonder akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. bovendien staan de originele verkoopprijzen op de site vermeld. het is de verantwoordelijkheid van de koper om onze algemene voorwaarden aandachtig door te lezen om vervolgens tot de koop over te gaan.

onze klanten zijn hierdoor goed geïnformeerd als zij bij ons een bestelling doen. wij vinden dit erg belangrijk omdat wij niet willen dat mensen denken dat wij het officiële verkooppunt zijn. vandaar ook de volgende tekst onderaan elke pagina:

rang1tickets.nl is een onafhankelijke website die zich specialiseert in secondary ticketing. rang1tickets.nl is op geen enkele wijze gelieerd aan concert/evenement organisatoren, officiële verkooppunten en artiesten. de prijzen op rang1tickets.nl zijn gebaseerd op vraag en aanbod en verschillen in de meeste gevallen van de prijs die eventueel op de tickets staat. namen van artiesten en evenementen worden uitsluitend gebruikt om onze producten te beschrijven.

ook vermeld rang1tickets de kostprijs van de tickets bij het aanbieden van de tickets. (indien de kostprijs bekend is)

veel klanten zijn bij ons vaste klant omdat ze het prettig vinden dat wij hun de zorg uit handen nemen van het vinden van een kaartje voor hun favoriete artiest. ook is het zo dat onze klanten de voorverkoopdata niet meer in de gaten hoeven te houden en ze hoeven niet uit te zoeken op welke website de artiest wordt verkocht of dat er misschien een speciale presale is waar u lid voor moet worden. kortom: rang1tickets zorgt ervoor dat mensen die niet zo goed zijn met internet of geen zin hebben om het uit te zoeken ook gewoon naar de concerten toe kunnen.
bovendien zijn sommige concerten binnen een half uur uitverkocht terwijl het concert pas een half jaar later is. bij rang1tickets kan je een week voor het concert nog beslissen om te gaan. u moet natuurlijk wel bereid zijn om hier een meerprijs voor te betalen.

bent u hier niet toe bereid dan adviseren wij u om niet bij ons te kopen, maar bij een ander bedrijf dat niet doorverkoopt. hier bent u vrij in. wij vermelden bij elke artiest de kostprijs van de kaartjes. wij doen hiernaast ons best om iedereen goed te informeren over onze werkwijze. geen kleine lettertjes, maar hele duidelijke taal. hier ligt echter ook een eigen verantwoordelijkheid bij de consument. weet wat u koopt, informeer uzelf. wij dwingen u niet bij ons te kopen.

iedereen met klachten wordt bij ons geholpen en serieus genomen. u kunt ons mailen op klantenservice@rang1tickets.nl en wij zullen uw klacht binnen 24 - 48 uur beantwoorden.

met vriendelijk groet,

sanne

team rang1tickets