Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vo
voelmeopgelicht - 07-12-2010 23:14:50
Auto & Vervoer

Ervaring anwb autoverkoopservice

Mijn ervaring is ook niet best.

als waarde indicatie kreeg ik € 5.000 opgegeven. deze indicatie kwam prima overeen met de anwb koerslijst.

nadat je alle gegevens hebt ingevoerd krijjg je netjes een email dat je binnen 2 werkdagen een taxatierapport met een gegarandeerde prijs ontvangt, dit gebeurde ook maar wat voor een rapport....

het rapport bestaat uit 3 pagina's met alleen maar gegevens die je zelf hebt ingevuld, ja zo kan ik ook een taxatie opstellen. en die gegarandeerde prijs dan, is met € 3.850,- maar 23% minder dan de waarde indicatie en koerslijst, dit terwijl de auto zeer veel opties heeft zoals lederen bekleding, navi, etc. iets wat in de koerslijst en waarde indicatie niet meegenomen is. okee, moet eerlijk zijn dat de auto gebruikssporen heeft, maar ja welke auto heeft dat nou niet.

ik vind de werkwijze van de anwb schandalig. in mijn ogen is het puur een manier op nieuwe leden (lees geld) te werven. men betaald € 25 en € 17 voor respectievelijk een nietszeggend rapport en een lidmaatschap (was nog geen lid, zal het ook niet blijven).

of het nu een partner is of niet de anwb (site is overigens genaamd anwbautoverkoopservice.nl) is degene die deze werkwijze op hun site promoot. van alle verenigingen en bonden die ons land telt was de anwb toch wel de laatste waarvan ik dit verwacht had. jammer anwb, het had zo mooi kunnen zijn....

@pino123, je kan eerst een waarde indicatie opvragen en vervolgens wel degelijk een taxatierapport, als je maar betaald ;)