Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-12-2010 13:37:42
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

Vompy schreef op maandag 5 jun 2006, 14:42: ik zou heel graag willen weten, of er meer mensen zijn, die problemen hebben met hun aupingmatras.
ik heb al vanaf het begin af aan pijnklachten (nu zo'n 3 maanden) in schouders, sleutelbeen, onderrug etc.
heb het vrijwel meteen gemeld aan de winkel en die is zoekende naar een oplossing (is dus welwillend), maar dat terzijde.
ik heb een avs-vivo-pocket-matras.
het zou koeler zijn, als andere matrassen (wat echt niet waar is) en het heeft de nieuwste generatie veren in het binnenwerk zitten.
in mijn gevoel lig ik in een kuil weggezakt (zowel in de lengte, als breedterichting) en vormt het matras zich niet naar mijn lichaam.
zijn er meer mensen met deze ervaring?
 


je moet geen springveren in je matras nemen dat trekt de straling van de telefoonpalen naar je toe en dat kan tot hartkloppingen lijden, heb ik ook gehad,
meteen weggedaan, niet dat ik nu blij ben met mijn matras maar dat is een ander verhaal!