Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 10-12-2010 17:50:47
Computers & Telefonie

Help

[quote=perenboom schreef op vrijdag 10 dec 2010, 17:42]vertrouw ook niet altijd op wat die helpdesk zegt. wij hebben internet van xs4all, nou... noem het maar xs4no1.

ik heb een recente en snelle mac, die dus praktisch virus/malware loos is. internet is hier soms echt niet te houden zo traag. tevens hetzelfde probleem op windows pc's hier in huis van gezinsleden (van windows xp tot windows 7 en van 4 jaar oud tot nog geen jaar oud).

xs4all blijft beweren dat onze verbinding geweldig is.

de verbinding is ook afhankelijk van de afstand tot de wijk centrale en hoeveel mensen op de zelfde lijn zitten.
een verbinding naar de centrale is ongeveer 300 megabit en die wordt dan verdeeld onder minimaal 30 mensen ofwel per huishoudingen zou er zo 10 mb over zijn maar kpn gaat er vanuit dat niet iedereen te gelijk op internet zit en dus zou er in theorie meer ruimte beschikbaar zijn.
echter is het in praktijk wel anders.
tevens verliest de lijn naar mate de aansluiting verder van de centrale zit ook nog eens wat gegevens en die moeten dan steeds weer worden opgehaald met als gevolg dat de verbinding traag wordt.