Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 11-12-2010 21:32:41
Computers & Telefonie

Bij het inloggen vanochtend komt er een blok met de volgende tekst te staan : ongeldige installatie copie enz.

Dag hanedorp,
als je bij het door gsm gegeven antwoord het eerste stukje rood in de tekst aanklikt kom je op een site waar je mbam kunt downloaden. op die site zie je een blauwe knop (blauw rechthoekje) om de gratis/free versie te kunnen downloaden door het aan te klikken, de groene knop is de betaalversie daar dus niet op klikken. in het 2e stukje rode tekst van gsm kom je met erop klikken op een pagina die die informatie geeft over hoe mbam te installeren e.d.
met dat programma mbam dus je pc scannen nadat je het programma eerst ge-update hebt. de aanwijzingen dus volgen.
algemeen: de rode stukjes tekst in een antwoord zijn om aan te klikken, degene die het plaatst heeft dan dus al de pagina voor je opgezocht en hier geplaatst, dan hoef je het zelf niet meer via internet op te zoeken en beland je direct op een juiste pagina.
je zou ook nog met je eigen anti-virus programma je pc kunnen scannen.
@nico s: bij een forum wordt met een topic starten bedoeld dat je een vraag (zelf) stelt, dus zelf begint met een onderwerp/vraag. ts = topic starter.
veel uitdrukkingen in computerland zijn via internet te vinden op sites zoals taalgebruik voor computers e.d..
vr.gr.