Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 12-12-2010 00:29:45
Computers & Telefonie

Bij het inloggen vanochtend komt er een blok met de volgende tekst te staan : ongeldige installatie copie enz.

Nog een gokje: misschien helpt het als je met systeemherstel terug gaat naar een datum van toen alles nog in orde was. helpt dat niet en blijven de blokken terug komen dan kun je het terugzetten weer via systeemherstel ongedaan maken.
als je in het zoekvakje bovenaan deze pagina avg intikt, dan vind je dat er meer mensen zijn die met recente updates van avg problemen hebben gehad.
ik zou het gegeven advies om avg te verwijderen opvolgen en dan bijv. de genoemde gratis avira of de gratis avast installeren. zie daarvoor de site: gratissoftwaresite.nl daar vind je o.a. informatie over diverse gratis virusscanners (en nog allerhande meer). als je downloaden bij één van de programma's aanklikt vind je, als ik het goed heb, eerst informatie over het betreffende programma, het programma wordt dan nog niet geïnstalleerd.
avg uninstallen en verwijderen via het configuratiescherm. als dat goed gaat bij voorkeur nog de map van avg verwijderen (via start - zoeken), mogelijk heet de map grisoft. gaat het niet goed, zoek dan op internet: avg verwijderen. je vindt dan diverse sites met informatie daarover. als alles wel goed gaat, dan zou ik de pc eerst nog schoonmaken alvorens een andere virusscanner te installeren.
pas daarna dus een andere virusscanner installeren.
we horen het wel van je of e.e.a. lukt.
vr.gr.