Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 17-12-2010 11:32:34
Computers & Telefonie

Computer gaat uit met youtube


hallo agnesnico,

er zal dan wel één of ander systeemproces vastlopen. waarschijnlijk staat windows ook dusdanig ingesteld dat deze automatisch moet herstarten zodra er een 'ernstige systeemfout' optreedt. als je dit automatisch herstarten uitschakelt, krijg je hoogstwaarschijnlijk een foutmelding te zien en is er dan ook iets meer te zeggen over de oorzaak van het probleem.

voor windows vista:
klik met de rechter muisknop op (deze) computer en kies eigenschappen. klik links op geavanceerde systeeminstellingen. klik onder opstart- en herstelinstellingen op de knop (instellingen) en haal vervolgens onder systeemfouten het vinkje weg dat staat vóór de computer automatisch opnieuw opstarten. klik op (ok), sluit alle vensters, start de computer opnieuw op en wacht dan af tot het probleem zich weer voordoet. post hier dan de melding die je te zien krijgt.

m.vr.gr. freya