Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
geddes2007 - 17-12-2010 13:50:19
Geldzaken & Recht

Alimentatie

Vladja,

het lijkt alsof je persoonlijk nogal geraakt bent door dit onderwerp......
er zijn inderdaad een aantal rekenprogramma's voor, maar voor elk ervan moet je wel over de juiste en dus actuele gegevens beschikken.
realiseer je ook dat de gang naar de rechter slechts gemaakt zou moeten worden als je er samen niet uitkomt!
procedures kosten geld, al is het maar de eigen bijdrage als je voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. als je wel zelf voor alle proceskosten inclusief die van de hiervoor noodzakelijke procureur moet opdraaien, moet je het natuurlijk helemaal zelf weten of je honderden euro's extra wilt betalen voor een procesgang. de uitkomst duurt langer en de emoties die met een procedure gepaard gaan vreten energie.

allemaal dingen die het overwegen waard zijn voordat je je ingraaft in een stelling die uiteindelijk alleen maar in je eigen nadeel zal uitwerken.