Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 18-12-2010 01:25:11
Huishouden & Energie

Afsluitkraan zit vast

Dag moetdat,

erik heeft gelijk, kraan is van de netbeheerder. doch wanneer je die dicht wilt hebben kan soms een paar druppeltjes imal, siliconenolie o.i.d. op de zes-kant afsluit wartel helpen.
ook kun je met een steeksleutel/verstelbare sleutel zoals bahco de zes-kant afsluit wartel om de spindel een slag lossen en dan zien of je de spindel wel kunt draaien. je mag een tang op de handgreep van de spindel zetten en dan draaien. ze draait in dezelfde richting als een gewone kraan, dud rechtsom dicht. vergeet niet het zes-kant weer aan te draaien. niet te strak: wanneer er geen lekkage langs de spindel is, hoe gering ook, dan is het voldoende. draai de kraan, wanneer deze naderhand geheel open is, weer een halve slag dicht, om vastzitten in de toekomst te voorkomen.

hardware error man.