Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

maccer
maccer - 18-12-2010 15:54:48
Computers & Telefonie

Nieuws apple imac

Hier ook een tevreden apple gebruiker. met mijn huidige laptop die ik heb sinds juni 2010 had ik een probleem met het beeldscherm. teruggebracht naar media markt arena waar ik hem heb gekocht. na 2 weken had ik hem terug, maar de volgende dag had ik helaas weer hetzelfde probleem. weer terug naar mm. na 3 weken kreeg ik hem terug (alles uiteraard onder garantie vervangen door apple) en sindsdien doet hij het zoals het hoort.
het probleem wat grappig heeft met zijn beeldscherm, is niet uniek: http://www.onemorething.nl/community/zoeken?q=vlek+beeldscherm%20imac">hier is genoeg te vinden over hoe dit aan te pakken.
mijn tip is dus eerst even kijken op een apple forum of dat al bekend is en wat er aan je probleem te doen is. daarnaast: in nagenoeg bijna elke stad is tegenwoordig een apple winkel, dus dat valt ook wel mee tegenwoordig.
wat er mis is met de iphone 4 kan ik niet uit het verhaal halen van ts.

ik ben blij dat ik destijds (in 1996) de keus heb gemaakt om een apple in plaats van windows-pc te kopen, want dat heeft mij echt wel plezier en gemak gegeven als ik mijn ervaringen afzet tegen die van mijn vrienden/kennissen. waarvan er overigens steeds meer overstappen op apple, maar dat terzijde....