Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vagant - 19-12-2010 00:25:11
Geldzaken & Recht

Alimentatie

Dandie, geweldige antwoorden.

zo hoog loopt het nu niet hoor. ze komt hier zelfs douchen als haar douche stuk is. ik zorg er dan wel voor dat de bij mij wonende zoon dan thuis is, één keer genaaid worden is mij meer dan genoeg. ze komt ook regelmatig koffiedrinken, dus spannend is het nu nog niet. maar met haar manier van leven en haar uitgaves kan dat alleen maar spaak lopen. haar broers en zussen leven van de gemeenschap en hebben dus tijd zat om haar van goede raad te voorzien.

mijn boodschap is dat teveel mannen en natuurlijk ook vrouwen zich door gebrekkige of onrechtvaardige wetten benadeeld zien en dit maar accepteren "omdat het wetten zijn". dat ga ik nu net niet meer doen. wat de rechter eventueel zal gaan beslissen zal me een biet zijn. als ik gegijzeld zou worden tot ik wil betalen doe ik dat met plezier, dat gegijzeld worden bedoel ik dan. en daarna de bijstand in omdat ik geen werk meer heb.

zo'n vaart zal het niet lopen. ik ben niet haatdragend en kan goed met exje overweg.

toevallig zag ik dit onderwerp in de nieuwsbrief van kassa staan, vandaar mijn inschrijving en bericht.