Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-12-2010 15:10:21
Computers & Telefonie

Webbrowser spel

Ik had onderstaand berichtje zojuist op een andere plek gezet, maar zie nu dat er recentere klachten zijn binnengekomen over otg. vandaar dat ik het stukje ook graag hieronder plaats.

speel zelf 1 jaar bandias. en heb onlangs een raar geintje meegemaakt. ineens kwam er een bug: 20% familiebankrente ( ipv 2%). als je in een vooraanstaande fam zit, tikt zoiets hard door en wordt dat heel bepalend in het spel voor je ranglijst. de ronde-winnaar van het vorige land het moet gezegd dat deze man uren per dag speelde. daarom vond ik het extra gek dat hij ineens een nieuwe fam startte op een strategisch onlogisch moment. dus ging hem in de gaten houden. binnen 4 weken was de bewuste speler nr 1 in dat land. onmogelijk, dus alle vooraanstaande families, ook ik, protesteerden. er werd niets aan gedaan omdat het om "een eerlijk gemelde bug" ging en in unsupported landen werd de fout niet hersteld dus mocht de bedrieger zijn geld en power houden.

punt van aandacht: wij als top 3 van dat land hadden niet aanvalsverdragen gesloten met elkaar (dat scheelt veel call credits, en is dus minder kostbaar omdat je dan zonder bescherming spelen kunt).

die ex rondewinnaar was bevriend met de fulltime mod. ze spraken op het forum weleens af om bijvoorbeeld een pintje te drinken samen. daaruit maakte ik op dat ze elkaar ook in real kenden.

en die "eerlijk gemelde bug" werd pas openbaar gemaakt nadat de ex rondewinnaar op een niet in te halen 1e plaats stond op de noordpool. de 20% fambankrente werd alleen gegeven aan nieuwe families. niemand die een goede fam heeft, start een nieuwe fam. dat levert alleen maar achterstand op. vandaar mijn verbazing in 1e instantie dat de ex rondewinnaar/vriend van de fulltime mod dit wel had gedaan. en vandaar dat geen enkele vooraanstaande familie erachter kwam wat die bug was.

ik zie die bovenstaande actie als een sluwe zet om ons als top van de noordpool weer in bescherming te krijgen. en zeg er maar niets van. heb dat wel gedaan en heb er een week forumban voor gekregen met rede: door blijven zeuren over 1 ding!!!

hiermee wil ik duidelijk maken dat jullie klachten over otg mij bevestigen dat mijn gevoel van besodemietert te zijn klopt.