Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 20-12-2010 20:08:17
Geldzaken & Recht

Brriefkaartpostzegel uitknippen en gebruiken op andere envelop

[quote=hrdwerrorman schreef op maandag 20 dec 2010, 19:38]@overigens ben ik liever bij dat "stelletje hypocrieten", zoals jij mensen die het niet met je eens zijn uitscheld, dan als fraudeur te boek staan.
schelden is een gebrek aan woorden/argumenten. laagbijdegronds!

h.

scheld niemand uit, en vind het prima als iemand het niet met me eens is, maar om over fraude te gaan gillen gaat me wel te ver............
hoef me door jou niet fraudeur uit te laten schelden........

en zoals ik al zei zal gros een niet afgestempelde strippenkaart wel weer gebruiken, wat precies hetzelfde is terwijl ze hier om het hardst roepen over een postzegeltje, ja dan ben je hypocriet.
en ze downloaden nog even wat en als ze minder af moeten rekenen bij de kassa melden ze het niet, iedereen is zoooooo braaf en 100% eerlijk over de gehele linie........... wie zonder zonde is.........hè
maar oh wee als iemand durft te zeggen dat hij een keer een postzegeltje hergebruikt.............dan moet er meteen fraudeur geroepen worden. pff

jammer dat het bij jouw vast zit dan die inkt, had je hem vast weggegooid als inkt eraf gegaan was ? brave borst hoor, ben trots op je, maar jij had goed pensioen geloof ik, half nederland zit onder sociaal minimum en als die nu ook eens een kaartje kunnen versturen heb ik daar geen bezwaar tegen hoor.
die (extra) winst die tnt zo zou mislopen verdwijnt dan in elk geval niet in de zakken van die smerige bonusgraaiers en (te) veelverdieners bij de directie daar ;-)
en die postbodes ontslaan ze ondanks die winst ook gewoon hoor.........
geef ik de postbode liever zelf een fooitje voor de kerst.
want van die paar ongestempelde postzegels wordt ik ook niet rijk, maar ben ook niet verspliziek, als het nog gebruikt kan dan doen we dat.

ik wrijf overigens niet hoor, pak ze allen verkeerde plaats vast geloof ik, meestal als ik net had afgewassen ;-) en ik stoom ze soms van de brief omdat ik postzegels spaar als de inkt er dan af stoomt tja dan plak ik ze wel weer op een kaart ;-)