Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-12-2010 13:37:59
Computers & Telefonie

Webbrowser spel

Klopt een bug is een fout van hun. maar het onlogische is dan weer dat in de spelregels staat dat het tegen de regels is om gebruik te maken van een bug, daar staat een ban op wordt gezegd:
vals spelen is ten strengste verboden. als je een excuus geeft zoals: "dat wist ik niet!" zullen wij het vanzelfsprekend niet geloven. als je een fout in het spel hebt ontdekt en daarvan profiteert is dat niet toegestaan. je kan dan een ban verwachten. meld het ons dus!

"meld het dus aan ons" daar gaat het geschil precies over.

het hoort namelijk vervolgens direct op het forum bekend gemaakt te worden lijkt me. anders krijg je ongelijke kansen!! die regel is dus niets waard als de leiding de bug verzwijgt aan de rest van de spelers nadat een (bevriende) speler de bug aan hem gemeld had. en dat is in mijn ogen dus ook precies hoe het in de maling nemen gebeurd. zo'n bevriende speler heeft de bug gebruikt, weken lang en op een strategische moment. en als de protesten te hevig worden zonder dat mensen geband kunnen worden voor schelden (omdat er netjes geprotesteerd wordt) dan wordt er schijnheilig gezegd dat het om een eerlijk gemelde bug gaat. dus hoeft het vriendje niet geband te worden en mag hij op de eerste plaats blijven staan (terwijl hij anders als 15e geeindigd zou zijn zonder bug. en als je er dan op een nette manierr over verder wilt discussieren wordt je toch nog geband voor een week wegens doorzeuren over 1 ding.

het is dus een hele autoritaire manier van leidingnemen (nieteens leiding geven meer te noemen). bevalt het je neit dan moet je weggaan. en dat klopt natuurlijk ook. maar ik vind eigenlijk toch dat zoiets niet ongestraft zou moeten mogen gebeuren. uiteindelijk is het een spel waar je voor moet betalen om aan mee te doen. dan mag je toch rekenen op een eerlijke leiding?