Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

invalide
invalide - 25-12-2010 10:45:18
Voeding & Gezondheid

Mijn beste wensen

Beste grootvader,

ook prettige kerst dagen maar 2011, met dit gedoog kabinet wil ik liever een oproep voor begin maart 2011 doen dan u het beste wensen.
ik verwacht naast een kleine verbetering wegens de belastingwet ook vele hogere rekeningen dus het kan hier druk worden.

hoewel ik niet hoef te klagen gezien mijn ver boven modaal inkomen zal ook ik flink moeten inleveren, want als de eenvoudige arbeider en gepensioneerde vrije vogels minder geld hebben zal ook ik minder verkopen dus verdienen!

wel zie ik nu bij vele producten bij een gelijke inkoopprijs een daling in verkoop prijzen dus minder marge, want anders blijf je er mee zitten.
dus handelaren moeten harder werken voor zelfde geld.

dus ik hoop dat ik voor 2011 ongelijk zal krijgen maar ik vrees het ergste, een negatieve dalende spiraal de €conomie is moeilijk de andere kant op te krijgen!