Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 25-12-2010 20:25:57
Geldzaken & Recht

Pinbetalen

[quote=quantas schreef op zaterdag 25 dec 2010, 19:31]ik doe niet zielig, ik reageer alleen op het feit dat wij ondernemers als zakkenvullers gezien worden.
dus gelieve eerst alles lezen en dan pas reageren.

en het is niet aanwezig zijn dat is echt werken.

mijn man en ik zijn ook ondernemers en mijn man werkt, ja werkt ook 70 a 80 uur in de week. en dat is dus niet aanwezig zijn...ikzelf werk 32 uur mee.

en natuurlijk is het werk van een bouwvakker zwaar, maar sommige beroepen kun je niet vergelijken.

en inderdaad zien mensen alleen maar de mooie auto of andere dingen die de ondernemer doet/heeft maar niet wat je ervoor moet laten of wat je ervoor moet doen. maar dat is een keuze die ieder zelf maakt.

degene die 40 uur werkt, is regelmatig bij zijn gezin aanwezig, is als hij klaar is met werken ook echt klaar met werken. dit geldt natuurlijk niet voor iedereen maar wel voor het gros van de nederlanders.

maar net wat ik zeg: ieder maakt de keuze voor zich. laten we ieder in zijn waarde houden en alles heeft zijn voor- en nadelen....