Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

quantas
quantas - 26-12-2010 12:25:03
Geldzaken & Recht

Pinbetalen

Je hoort mij niet zeggen dat iemand die 40 uur in de bouw werkt dat die het makkelijk heeft dat maak jij er zelf van.
alleen is het wel een vaststaand feit dat die groep ook niet klaagt als men bv voor 5 euro een pakje shag pint dat men bij bepaalde winkeliers dan op een toeslag komt van bv 10 eurocent omdat het onder de 10 euro is.

de mensen die klagen zijn juist de lammen onder ons, ik maak dat regelmatig mee bij ondernemers die er mee te maken hebben.

die roepen hier als hardste dat de ondernemers hun zakken maar vullen zonder zelf het verhaal erachter te kennen.

het is logisch dat men kosten doorberekend en ja dat gebeurt overal, niet alleen bij winkels.

of denk jij om een vergelijk te maken tussen bv klm en easyjet dat jij de extra service gratis krijgt nee die betaal je op welke manier dan ook.

bij ah kan je gratis pinnen voor elk bedrag en ook nog geld opnemen en ja dat zit verwerkt in de prijs alleen valt het dan niet zo op en hoor je niemand klagen.

een bouwvakker die in de kou moet werken nu ( en dat is ook pas sinds enkele jaren ) want vroeger had men gewoonweg vorstverlet als het maar op 0 graden stond al beurt nu ook meer in de kou wie betaald dat juist de consument.

dus dat gezeur dat winkeliers iemand een oor aannaaien om onder bv de 5 of 10 euro een toeslag rekenen voor pinnen en toch niet werken gaat bij mij te ver.

iedere ondernemer met mij weet dat de kosten doorberekend worden, ik noem een vb ideal is gratis voor de consument voor de ondernemer kost het 20 euro pm afhankelijk van het pakket, dus of 1 de prijzen worden hoger of je beloont de mensen die boven de 10 euro kopen of je straft iedereen en een normale ondernemer gaat echt voor optie 1.