Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

j4
j400 - 26-12-2010 15:35:40
Geldzaken & Recht

Pinbetalen

@ quantas

je legt het wel duidelijk uit, maar dat maakt het desalniettemin niet minder kansloos.

uiteraard zijn winkeliers vrij om er voor te vragen wat ze willen.
maar zolang het niet duidelijk vermeld word is en blijft het pure diefstal!
het is dan misschien wel € 0.10 euro of iets dergelijks maar het gaat om het principe.

ik quote: ''bij ah kan je gratis pinnen voor elk bedrag en ook nog geld opnemen en ja dat zit verwerkt in de prijs alleen valt het dan niet zo op en hoor je niemand klagen''. je meent het, sherlock! hoe kan een consument over iets klagen wat men niet weet?

het is voor een ondernemer een investering die hij maakt, en investeringen kosten geld die uiteindelijk klanten of omzet (moeten) opbrengen. de klant die de ene dag een pakje kauwgom van 0,75euro komt pinnen, kan de volgende dag een maaltijd voor 15 personen komen halen.

dus de ondernemer heeft de keuze, maar die keuze moet niet definitief voor de consument zijn, die moet ook die keuze krijgen of hij die die 10cent o.i.d. gaat lammeren of hij contant gaat halen of ergens anders naar toe gaat. (kost de ondernemer klanten)

ook de mensen die minder dan 80-90 uur ''werken''. (''grinikt nu er hard in zichzelf'')

met zulke uitspraken ben je eigenlijk al een vrij zelfingenomen persoon die flappen langs z'n ogen heeft en niet ziet wat er naast een kantoor gebeurt.

enige zinnige wat er bij jou uit komt, is waar planten goed op groeien!

gegroet,