Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 26-12-2010 15:47:14
Computers & Telefonie

Prepaid bellen

Dat je op deze manier bij simyo (heb ik zelf ook) een negatief saldo kunt oplopen is opmerkelijk en nieuw voor mij, maar helemaal mysterieus is het ook weer niet. als er géén sprake zou zijn van een premium sms-dienst, dan kun je inderdaad alleen een negatief saldo bereiken tijdens een gesprek, dit gesprek kun je afmaken, er ontstaat negatief saldo en je kunt pas weer bellen en sms'en als je saldo weer opgewaardeerd is.

echter, een premium sms-dienst is een vorm van abonnement, het is best mogelijk dat dit anders uitwerkt dan bovenstaand scenario; denk maar aan een abonnement op een krant of sportschool of de huur/hypotheek, ook als je saldo-tekort hebt, ben je nog steeds de overeengekomen kosten verschuldigd. "overeengekomen" klinkt misschien misplaatst in dit geval, maar zo'n premium sms-dienst is wel een (elektronische) overeenkomst en die moet je beëindigen om er vanaf te geraken.