Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marleenvanh - 27-12-2010 14:31:50
Geldzaken & Recht

Koophuis huren van erfgenamen? hoe?

Quoteals huurder heb je huurbescherming, dus als een van de kinderen ineens geld wil zien en het huis wil verkopen, mogen ze je er niet zomaar uitzetten. dat kan alleen bij zwaarwegende redenen.unquote
inderdaad ja en is -eindelijk- een koper gevonden hebben, wanneer het huis nu al te koop staat, een zwaarwegend reden in de huidige tijd waar de huizenmarkt op z'n gat ligt?? ik hoop van wel want het ziet er naar uit dat we het huis van mijn overleden vader zullen gaan verhuren, - zulks aan en op verzoek van een bepaald iemand uit de vriendenkring van een van de twee erfgenamen- omdat verkopen (tot op heden) niet lukt(e). maar wanneer er dan straks wel een koper komt.......huurders zijn in nederland m.i. een beetje te beschermd!! dat moet dus goed dichtgespijkerd worden in het contract. als huurder van een dergelijke woning moet je je daar ook goed rekenschap van geven natuurlijk. verkoop moet altijd vòòr verhuur kunnen gaan in dit soort gevallen.