Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 27-12-2010 17:05:09
Computers & Telefonie

Pc start niet op

[quote=engelina45 schreef op maandag 27 dec 2010, 15:44]... ondertussen heeft hij de computer weer aan de gang gekregen, hij kon in het begin op herstellen drukken en toen ging hij door.
maar nu heeft hij het volgende hij kreeg van kpn te horen, dat hij wel 1000 e-mails verstuurd in een uur, vandaar dat ze boel geblokkeeerd hebben, kan het één met het ander te maken hebben?????

ja het een heeft absoluut met het ander te maken!
om dit op te lossen moet (a) de computer gedesinfecteerd worden, een full scan met mbam is een goed begin, (b) ook moeten jullie maar eens nadenken over het voorkomen hiervan. je zoon heeft foute dingen gedownload én geïnstalleerd, daarmee is dus de pc geïnfecteerd geraakt en is hij onderdeel geworden van de veroorzakers van al die vervelende spam. fijn he. hij zal zijn internet-gedrag moeten veranderen en ook het gebruik van een (betere) virusscanner lijkt me een idee, al zeg ik er meteen bij dat geen enkele virusscanner 100% waterdicht is, ook de beste niet. vandaar dat hij maar eens van de foute software moet afblijven, hij doet er de rest van de wereld geen plezier mee dat hij op deze wijze bezig is geweest.