Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

as
asterix100 - 27-12-2010 17:30:29
Computers & Telefonie

Pc start niet op

Dubbelzout,

ik heb even gekeken, maar jammer genoeg heb ik niet meer zo'n opname op de schijf staan. je kan in veilige modus ook opgeven dat hij niet opnieuw start als hij een fout vindt. maar volgens mij werkt dit pas in de laatste opstartfase. als er een systeembestand ontbreekt of beschadigd is, dan geeft hij zeer kort (te kort voor de pause/break knop) een blauw scherm en begint weer van vooraf aan met opstarten. toen ik dit de eerste keer had en niet kon zien wat er stond kwam mijn vrouw met de tip om dit op te nemen en beeldje voor beeldje af te spelen. daarna zag ik welk systeembestand het was en heb ik dit middels een live-cd terug gezet waarna de laptop weer bootable was.



=dubbelzout schreef op maandag 27 dec 2010, 16:04: ik geef nooit adviezen omtrent ict (ondanks het feit dat ik 9 jaar als software trainer gewerkt heb) en dit topic bewijst het weer. het ergste wat ik tot nog toe las: computer kan niet opstarten, maar de "expert" neemt dan 'even de blue screens' op... op een computer die niet opgestart is?????????