Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

quantas
quantas - 28-12-2010 16:27:11
Computers & Telefonie

Beveiliging pc's

[quote] 4. spybot search & destroy. het programma is erg gedateerd en, naar het schijnt, niet meer tot de top te behoren. het is echter wel een gratis programma, met redelijke prestaties, plus ik heb al antivir voor de eerste lijns verdediging. ik gebruik het programma ook voornamelijk om eventuele installaties die me anders niet zouden opvallen te detecteren.

5. spywareblaster. het is geen programma dat actief scant, maar laadt een lijst met verboden sites naar je browsers. deze kun je dan niet (per ongeluk) bezoeken. enige verschil met betaalde versie is dat je handmatig moet updaten.




ik zou bij mbam blijven want deze programma's zetten meer virussen op je pc dan dat ze je ervoor behoeden.
vraag het aan een goede systeembeheerder en je zult hetzelfde antwoord krijgen.

zeker 20% op jaarbasis van alle pc problemen zijn afkomstig van oa deze 2 programma's.
uiteraard lijkt het dat ze doen waar ze mee adverteren maar als je zoals wij dieper moet gaan kijken kom je tot andere conclusies.