Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hen.2 - 30-12-2010 00:09:15
Geldzaken & Recht

Strooibeleid gemeente

Hallo birdies,ik ben het helemaal eens met de reactie van jou hier boven, ik woon in het noorden en de winter is hier nog niet op het hoogte punt bij 2009/2010 vergeleken, maar toch is hier de saamhorigheid groot om de voetpaden schoon te houden, maar het word door de gemeente in de hand gewerkt omdat het niet meer in de apv staat in deze gemeente, vroeger kon je er zelfs nog een bekeuring voor krijgen als je de stoep voor het huis niet sneeuw vrij hield.
de mensen van deze tijd zijn ook te ego, bij ons wonen veel ouderen die ook graag voor deze donkere dagen nog even boodschappen willen doen, en de meesten zijn rollatorouderen alleen de waardering die ze je geven voor een schone stoep, doet al goed,birdies een goede reactie.m.v.g. hen.2