Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

quantas
quantas - 30-12-2010 08:12:21
Geldzaken & Recht

Strooibeleid gemeente

Procederen kan altijd maar veilig vervoer ivm weersomstandigheden ligt toch echt bij de consument zelf en niet bij de gemeente daarom zal dat ook nooit gedekt worden.

heje aanpassen aan het overige verkeer noemt men dat, zolang er van die grapjassen zijn die dat niet kunnen zullen er ongevallen komen.
in het weekend ook ik weet niet of iemand dat gezien had bij hvn glad op de weg iedereen rijd langzaam komt er ineens een gek aangescheurd en duwt een ander de vangrail in ivm gladheid.

is de overheid schuldig omdat het glad is nee die mafkees die aan komt scheuren, die moet je aanklagen en zorgen dat ie nooit meer mag rijden.
het overgrote deel van de ongevallen wordt veroorzaakt door dit soort gekken.

=nbw schreef op donderdag 30 dec 2010, 01:40: binnen de gemeentegrenzen is het het de wettelijke taak van juist die gemeente zorg te dragen voor veilig vervoer van goederen en personen. sanctie is aansprakelijkheid voor als het misgaat. zouttekort of welk ander excuus danook is nooit leidend. echter puur juridisch gelijk krijgen is heel wat anders. immers in ons rechtsboek staat ook gewoonterecht. wat zoiets betekend dat extreme afwijkende omstandigheden van buiten niet verhaalbaar zijn. en daar zit zoveel rek in dat je niet kunt procederen.