Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

quantas
quantas - 30-12-2010 08:51:15
Geldzaken & Recht

Strooibeleid gemeente

Mensen kunnen zelf ook opletten dat is 1.
2 is het erg duidelijk ook in het nieuws geweest dat de zout voorraad bijna op is en dat er sporadisch gestrooid zal worden.

dus ja je bent op de hoogte dat het plaatselijk glad kan zijn.

je vergelijk met kleingeld slaat de plank compleet mis want de gemeente strooit wel maar kan niet voldoende strooien omdat men geen zout heeft en men in nl dit weer niet gewend is.

zelf uitkijken zal je altijd moeten gestrooid of niet, ik zag er vorige week ook een paar plat gaan op een fietspad, er was wel gestrooid maar ja zolang je denkt dat je dan rare capriolen kan uithalen en op je bek gaat moet je het ook maar voelen ook.

en wat betreft ouderen rondom die gebieden wordt gewoonweg gestrooid maar je kunt niet alles 100% strooien de consument heeft ook zelf een zorgplicht.

diverse straten is het glad ook op stoepen maar in andere straten nemen de bewoners ook zelf initatief om te strooien.