Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jscholtes
jscholtes - 30-12-2010 18:38:52
Geldzaken & Recht

Strooibeleid gemeente

[quote=quantas schreef op donderdag 30 dec 2010, 18:32][quote] tussen band en dynamo bevonden zich de sneeuwresten van niet geruimde sneeuw en niet gestooide wegen. de laatste sneeuw dateert van meer dan 1 week geleden

dat is toch echt je eigen verantwoordelijkheid, net zoals automobilisten moeten zorgen dat hun ramen schoon zijn en verlichting ook.
schoonmaken ff en als je fietst zal er wel wat opkomen momenteel maar door wrijving gaat er dat onder het fietsen ook weer af.

maar schoonhouden materieel van jezelf is geen taak van de gemeente maar toch echt van jezelf.

blij dat jij zo meedenkt; not! vorst zorgt er voor dat sneeuw ijs wordt. het uitdelen van waarschuwingen door politie is gewoon volkje pesten. elke keer als er een auto voorbij raast dient een fietser weer de sneeuwresten in te duiken. sensitiviteit komt in jouw woordenboek blijkbaar niet voor!