Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-12-2010 18:44:04
Computers & Telefonie

Waarde van thuiswinkelkeurmerk? smartgamer

Thuiswinkel keurmerk is niet hetzelfde als thuiswinkel waarborg voor de duidelijkheid. ik heb nog nooit van dit keurmerk gehoord. ook bij http://www.consuwijzer.nl/keurmerken">consuwijzer bevind het zich niet tussen de keurmerken.

ter info:
op de website van consuwijzer kunnen keurmerkeigenaren aan consumenten duidelijk maken waar hun keurmerk voor staat. consuwijzer laat wel de betrouwbaarheid van de keurmerken toetsen. een keurmerk komt alleen op de website als het is getoetst door de raad voor accreditatie. de uitkomst van deze keurmerkentoets staat op de website van consuwijzer.

"de raad voor accreditatie kijkt of een keurmerkeigenaar onafhankelijk en deskundig is. onafhankelijk betekent dat de keurmerkeigenaar eerlijk controleert. hij laat zich niet beïnvloeden door commerciële belangen. deskundig betekent dat de keurmerkeigenaar genoeg kennis heeft over de zaken waarop hij controleert."


of het verder een betrouwbaar keurmerk is of niet, kan ik je niet zeggen. ook of het bedrijf wel of niet betrouwbaar is kan ik je eigenlijk niet zeggen. als ik jouw email zo lees, doet het me sterk denken aan fraude. ik heb echter nooit iets via deze site besteld, noch via een andere site met dit keurmerk. kan dus ook niks hardmaken wat de betrouwbaarheid betreft. hou het in het vervolg maar bij de thuiswinkel waarborg aangesloten pagina's.