Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hen.2 - 31-12-2010 00:37:32
Geldzaken & Recht

Strooibeleid gemeente

Hallo jscholtes en quantes, nog steeds in discussie over wel of niet???, het strooibeleid die door een gemeente gevoerd dient te worden volgens zeggen hier boven?? is in deze tijd van een te vroege winter en na drie weken geen strooizout meer in voorraad te hebben "overmacht"voor de gemeente en daar zullen ze zich ook op beroepen bij claims van een burger/burgers,en fietsers hebben geen enkel excuus om zonder verlichting te rijden met dit weer op een slippende dynamo, er zijn al jaren rubberen overzetdoppen te koop bij de fietsdealer die je over de aandrijving van je dynamo kunt zetten zodat het licht blijft geven ook met sneeuw.
de fietser lappen de regels gewoon aan hun laars, want een kans op een bekeuring is gering, maar als een automobilist een artilel 5 aanrijd dan ben je aan de beurt en bewijs je maar dat het niet jouw fout was, nou sterkte er mee.ik zit door mijn werk dagelijks op de weg en als ik niet oplet rij ik per dag tien fietsers aan omdat ze geen verlichting voeren, de fietsers en voetgangers hebben door de vorige en huidige regering een vrijbrief gekregen om maar te doen waar ze zin hebben, de automobilist is altijd de dupe.heren voer jullie discussie nog even voort, ik stop er mee maar blijf jullie volgen.m.v.g.hen.2