Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jscholtes
jscholtes - 31-12-2010 08:32:44
Geldzaken & Recht

Strooibeleid gemeente

[quote=quantas schreef op donderdag 30 dec 2010, 18:47]ja ja fietsters zijn zielig.
mag ik dan ook elke fietster die ik nu op straat zie zonder licht ook plat rijden dan, want als ik hier uit mijn raam kijk zit nl vlakbij een weg waar een fietspad langsloopt zie ik in een paar minuten tijd meer fietsters zonder licht als met licht en dat is niet omdat het nu slecht weer is dat is normaal bij fietsters.

auto voorbij raast ok het zal weleens voorkomen net zoals fietsers die te lam zijn om hun hand uit te steken en gewoonweg zo de weg overschieten, maar een fietser hoort op het fietspad en niet op het normale wegdek.

automobilisten die als jos verstappen rijden mogen ze van mij ook artikel 5 geven en 5 jaar rijbewijs kwijt maar dat zelfde mogen ze ook bij fietsers eens invoeren.

wat zal het rustig worden op de weg.

gelukkig hebben we hier in de stad ook overal fietspaden langs de wegen. bevinden die domme domme fietsers zich op de snelweg die we blijkbaar voor vele automobilisten ook overal aantreffen. ik staak deze discussie die voorbij gaat aan mijn oorspronkelijke vraag.

waar is aansprakelijkheid voor niet strooien geregeld? waar vind ik jurisprudentie of wetgeving?